Δελτίο Τύπου της ΟΑΣΙΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Υπάρχει Λύση - Μ.Κ.Ο. «ΟΑΣΙΣ»

Δελτίο Τύπου της ΟΑΣΙΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και με το σύνθημα «Υπάρχει Λύση», μέλη και εθελοντές του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων «ΟΑΣΙΣ», θα βρίσκονται την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Τσιμισκή) για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το πρόβλημα του εθισμού.

Από το 2002 έως και σήμερα, η ΟΑΣΙΣ στηρίζει την προσπάθεια εθισμένων ατόμων να ξεφύγουν από τον «δαίμονα» των ναρκωτικών. Πολλά μέλη μας είναι η απόδειξη ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. Γι’ αυτό, δεν σταματάμε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για το θέμα. Οι δράσεις μας, είναι συνεχείς και ο αγώνας μας καθημερινός“, δήλωσε ο σύμβουλος απεξάρτησης και ιδρυτής της ΟΑΣΙΣ Δαμιανός Δουΐτσης, ο οποίος υπήρξε εξαρτημένος για πολλά χρόνια και σήμερα μετρά 24 χρόνια «καθαρός».

 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική υποστήριξη της Pfizer.

pfi5blue_g1

 

 

Σημείωση προς MME

Η Μ.Κ.Ο. ΟΑΣΙΣ είναι κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγο και διαδίκτυο. Από το 2002 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει σημαντικό θεραπευτικό έργο, να πραγματοποιεί ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα και να αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο της απεξάρτησης. Για τη δράση της βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Με τις ομιλίες, τις διαλέξεις και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα, βοηθά την ελληνική κοινωνία στην κατανόηση και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Δείτε το απόσπασμα από την παρουσία του ιδρυτή της ΟΑΣΙΣ, Δ. Δοΐτση, στην εκπομπή “Μεσημέρι” στο ΑΤΛΑΣ TV (24-06-2016).